logistics_main

Kansainvälinen tavarankuljetus

Kansainväliset kuljetukset voivat toisinaan olla erittäin hankala prosessi niin rahdin lähettäjälle kuin sen vastaanottajalle. Tämän takia on tärkeää saada tarvittaessa apua alan ammattilaisilta, joilla on osaamista ja kokemusta ja jotka voivat taata rahtilähetyksen onnistumisen nopealla, varmalla ja edullisella tavalla!

Coldex Oy on suomalainen yritys, joka on jo yli vuosikymmenen työskennellyt logistiikka-alalla. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut rahdin kuljetuksessa, huolinnassa ja varastoinnissa.

Olemme erikoistuneet käsittelemään rahtilähetyksiä Euroopan Unionin ja Venäjän välisessä liikenteessä ja voimme tarjota tavaralähetyksille laajat huolintapalvelut. Vuosien varrella yrityksemme on saanut paljon maailmanlaajuisia yhteistyökumppaneita, laajentaen toimintaansa näin myös Euroopan Unionin rajojen ulkopuolelle. Olemme saavuttaneet monien kansainvälisten ja venäläisten yritysten luottamuksen toimintamme täsmällisyyden ja erinomaisen asiakaspalvelun kautta. Takaamme lähetyksenne tulevan perille turvallisesti, ajallaan ja oikeaan paikkaan.

Ammattimainen asiakaspalvelu

Henkilökuntamme huolehtii tavaran kuljetuksesta Suomesta, Espanjasta, Englannista, Ruotsista, Ranskasta, Portugalista, Belgiasta, Italiasta, Tanskasta, Hollannista, Saksasta ja muista Euroopan maista, sekä Euroopan ulkopuolelta. Käsittelemme usein myös rahtilähetyksiä Venäjälle ja muihin IVY-maihin. Mikäli haluatte lähettää tavaraa Suomesta tai Ruotsista Venäjälle, nopea yhteydenotto yrityksemme asiakaspalveluun riittää varmistamaan lähetyksenne. Luotettava toimintamme takaa rahtinne olevan perillä turvallisesti ajallaan.